Direktlänk till inlägg 19 juni 2009
Jag har tänkt mej att söka jobb som vikarierande dagiskock inom kommunen, det är tydligen stor brist. Däremot blir det inte förrän till höst men jag ringer redan måndag. Äntligen har jag fått en idé jag ska följa upp, och inte känna mej kass. Jag vill laga mat så mycket jag kan från grunden, utan tillsatser.Fast som vikaire har man inte en suck inflytande.
Ska fråga råd med min kompis dagiskock-Martin om alla rutiner.
Tänkte även en uppmaning till ALLA. Köp plantor eller frön av rejäla tåliga fleråriga örter och plantera ute på allmänna platser, i parker, vid skogskanter och diken!! Under årens lopp kan ALLA ta del av detta. Tanken slog mej när jag var i England och såg att det fanns salvia och rosmarin i rabatter längs gatorna, fast där kan "ingen" laga mat och vet säkert inte ens vad det är!! Det är BRA att betala skatt och dela med sig! Var inte egoist! Var kompis!!
Kom igen, rösta till höger...
///Calle
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | 14 |
|||
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
|||
29 | 30 |
||||||||
|